fredag 27 november 2009

armen.

den vänstra armen gör förbaskat ont! kan nästan inte lyfta upp den... och det är fånigt att jag fick sprutan i den vänstra armen. sjuksköterskan tog nog för givet att jag skulle vara högerhänt och jag var för trög för att säga till. får väl vara mera aktiv med den högra..

jaja! :)

3 kommentarer:

  1. HAHAHAHAHAHA DU FÖRTJÄNAR DET! :)

    SvaraRadera
  2. heej fanny!tack för din kommentar, :-) jo när jag satt mig, då frågade läkaren vart jag ville ha spruta i vilket arm jag valde den högra eftersom jag e vänsterhänt...sen efter det, då sade doktorn att det kanb ömma runt det stick-området..och även få frossa, trötthet, m m..jag byss ändå handla mat m m..då började det värka till i armen, sen svårt att sova, för jag kunde ej ligga på högra sidan..frös som fanken den kvällen..nästa dag kunde jag nästan inte lyfta på den högra armen det gjorde jävla förbannat ont!!även när jag försökte ta på mig tröja, elr något så..fyfan!över efter ca 3 dagar..sen små blåmärke, borta efter några dagar..hur känner du och robert er nu? kanske tittar jag ut på lör.. :-D
    puss ha det bra på jobbet!

    SvaraRadera
  3. stackars dig som fick ont i armen..Men nu e du iallafall vaccinerad:) sitter har och vantar pa tilla ska vakna. Hon e visst en somntuta.. grrishma..

    SvaraRadera