torsdag 11 juni 2009

twilight.



snart ska jag äntligen se den, jag är nog den enda som inte sett den än ;) har handlat nachos å sånt med älsklingen. mums! han har redan sett filmen men ska göra mig sällskap ändå.

har ni sett filmen? vad tycks?

såret är mindre nu ;) hoppas den är borta till lördag!!!!!

9 kommentarer:

  1. jenniferishma12 juni, 2009 00:46

    personligt, så älskar jag den:D så tjejig film..o jag har 4 böcker py..tjiss om du vill låna men jasmine ska nog låna dom ..men vet ej när jag ska överlämna..om du tycker om den så bio me oss i nov o se på new moon..del 2..

    SvaraRadera
  2. fyfann sönder film :O

    SvaraRadera
  3. har inte heller sett den. nu har jag för höga förväntingar så det är kanske ingen ide.... ;)

    SvaraRadera
  4. :) nu har du sett. vad tycks ? jag tycker den filmen är bra. =)

    SvaraRadera
  5. Haha jag har inte sett den än men hämtade hem den igår, ska kolla ikväll tror jag :p såna filmer är inte min typ men folk säger ju den är bra, orka höga förvätningar sen besvikelse :D

    SvaraRadera
  6. vet inte hur jag kommenterar med bara ditt namn så lika bra länka t din bloggadress..;)

    SvaraRadera
  7. mitt namn* haha förlåt många kommentarer *skäms*

    SvaraRadera
  8. malin - haha, bara att ta "namn/webadress" men skit i webadress, d funkar. första gången off, men klicka en andra gång. hihi. haha, ha ej för höga förväntningar men om du gillar romantiska filmer samt lite action så passar filmen dig :D

    SvaraRadera
  9. hehe, jag har inte heller sett filmen så jag är nog den enda som inte sett den ;) det känns nästan som ett måste nu, kanske blir så en regnig sommardag... kul att se dig senast även om vi båsa (iaf jag) var glada i hatten :)

    SvaraRadera